Şükriye Onsun İlkokulu

WEB https://sukriyeonsunio.meb.k12.tr
Adres : Şeyh Şamil Mahallesi Eminönü Caddesi Bizim sk No6 42070 SELÇUKLU / KONYA
VİZYON : • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2019 Yılı eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 7-11 Yaş Kategorisi Birincisi

Öğrenci :1973
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : İLKOKUL (TAM GÜN) 08:30-14:10 ANA SINIFLARI 07:30 - 12:30 12:40 - 17:30
Servis : mevcut
Ulaşım : Okulumuzun yakınından BİNKONUT ve CUMHURİYET minibüs hattı ile 53 nolu Belediye Otobüsü geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Otogara, Selçuklu Belediyesi ana hizmet binasına ve REAL alışveriş Merkezine çok yakın mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 Km - 2 Km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2019 Yılı eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 7-11 Yaş Kategorisi Birincisi
Sportif Etkinlikler : ÇİM HOKEYİ İL BİRİNCİLİĞİ SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ TRANPOLİN İL BİRİNCİLİĞİ Z KÜTÜPHANE
Bilimsel Etkinlikler : 2019 Yılı eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 7-11 Yaş Kategorisi Birincisi
Proje Çalışmaları : SEDEP, AİLEMLE OKUYORUM, BÜYÜKLERİMİ TANIYORUM, MERAK EDİYORUM E-TWİNNİNG ERASMUS+ ZOOS VERSUS THE PROTECTION OF ANIMAL SPECİES-ZOOPAS
Diğer Hususlar : 2019 Yılı eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 7-11 Yaş Kategorisi Birincisi